Turar

Gaularfjellet og Utsikten – ei eventyrleg reise gjennom Fosseheimen.

20160623_Bedriftsnettverket_0087 copy David Zadig_webKom tettare på urørd natur – ei reise i eit autentisk miljø med kultur, mattradisjonar og opplevingar i levande bygder. Vandring og padling i brusande natur omkransa av fjell, elvar og fossar.
Info og bestilling www.gokajakk.no

Loen Skylift – 1000 meter på 5 minutt

Loen skyliftNoregs lettaste topptur. Vestlandet sin nye storattraksjon. 1,5 time frå Førde mot Stryn. Med panoramautsikt heilt på kanten av stupet finn du Hoven Restaurant. Her får du servert mat med lokale råvarer i ein rikhaldig À la carte meny.

Ope: 9.00 – 23.00.

 Norsk Bremuseum –  bre og klima, kunnskap til ettertanke 

Norsk bremuseumNorsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten i Fjærland, er eit interaktivt museum for heile familien som gir deg kunnskap om brear og klima på ein ny og spennande måte.

Ope juni – august:  kl. 09.00 – 19.00.